Alături de oameni frumoși și într-o atmosferă plăcută organizăm cea de-a treia ediție a Licitației de Experiențe

Două ediții în care inimile ne-au fost umplute de zâmbete ne-au demonstrat de cât de multe suntem în stare, cum ne putem întrece limitele de la an la an. Am crescut o viziune diferită a unei licitații, în care superficialul și materialul sunt înlocuite de momente, vise și dorințe ce stau să prindă viață. Am oferit șansa fiecăruia să nu mai ezite și să trăiască acum.

Licitația de Experiențe este evenimentul nostru caritabil de suflet. Fondurile atrase vor fi folosite pentru a finanța ideile liceenilor făgărăşeni. În ediţia a treia a licitaţiei avem pe listă 15 experienţe unice, care pornesc de la un tur privat al Castelului Bran, ajungând la călătoria în timp pe platourile de filmare ale unui serial istoric sau chiar până la un City Break într-o destinaţie europeană.

Nerăbdători, în data de 22 martie, ora 18:00, împreună cu Fundația Comunitară Țara Făgărașului, avem onoarea de a vă invita în Crama Cetății Făgăraș, pentru a crea noi povești împreună, în continuarea celor din anii trecuți

În scopul unei desfășurări optime a organizării, avem nevoie de confirmarea prezenței cât mai curând posibil, fie în răspuns la adresa office@fundatiactf.ro, fie la numărul de contact 0743.875.272.

Am aruncat câteva indicii pentru experiențe pe afiș, le puteți descoperi?

Suntem nerăbdători în a vă avea aproape pe 22 martie!

Mai multe detalii pe https://www.facebook.com/events/263923261202828/?ti=CL

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *