Cum aplic?

Echipa YouthBank Făgăraș a reușit să dezvolte în perioada octombrie 2017 – mai 2018, un fond în valoare de 10.000 de lei. Mecanismele de strângere de fonduri au fost vânzarea de felicitări de Crăciun, organizarea Carnavalului Dovlecelului și Jocurilor Iepurașului, Licitația de experiențe și Seara filmelor. 

https://www.facebook.com/YouthBank.Fagaras/

Din fondul în valoare de 10.000 de lei vor fi acordate finanțări de cel mult 2.500 de lei pentru proiecte propuse de către liceenii din Țara Făgărașului. Pentru a putea accesa aceste finanțări, echipe de tineri (14-20 de ani) cu mimimum 2 liceeni în componență, trebuie să completeze un formular de aplicare și o anexă bugetară și apoi să le trimită la adresa: office@fundatiactf.ro până în data de 31 iulie, ora 23:59. La aceeași adresă așteptăm de la echipele de tineri întrebări pentru a le oferi consultanță. Având în vedere că majoritatea beneficiarilor finanțărilor YouthBank sunt minori, trebuie să existe un cadru care să le permită acestora să își desfășoare activitatea și să își implementeze proiectul, în conformitate cu legile în vigoare. De aceea, proiectul trebuie să fie găzduit de o organizație non-profit/școală. Mai multe detalii despre rolul organizației gazdă puteți afla AICI.

Proiectele propuse de către liceeni vor trece printr-un proces complex de selecție, coordonat de echipa YB Făgăraș. Proiectele selectate pentru finanțare au timp pentru a fi implementate până la data de 28 februarie 2019. Descărcați ghidul de finanțare pentru mai multe detalii: AICI.