Hai în echipa YouthBank!

“YouthBank este şi a fost cea mai frumoasă experiență de până acum. Aici am ajuns să mă cunosc mai bine, să cunosc oameni care îi inspiră pe ceilalti şi care te fac să vrei să fii ca ei, oameni care au idei, oameni care nu se rezumă doar la a afirma câte ceva ci care fac, care se implică, care îşi dau silinţa, oameni care nu au pretenţia să schimbe lumea fără efort pentru că ştiu că schimbarea pleacă de la fiecare dintre noi”. (Membru YouthBank Făgăraş)

Din 2013,YouthBank crede în tinerii făgărăşeni, în creativitatea și în potențialul lor de a schimba lumea din jur prin implicare în viața comunității şi asumarea unor roluri active în sprijinirea semenilor.

Activitățile programului YouthBank oferă tinerilor cadrul potrivit pentru a-și dezvolta abilități personale, de a-și valorifica la maxim potențialul și pentru a se descoperi pe ei înșiși. Pentru că pe parcursul programului tinerii au acces la informații, instruire de specialitate sau activități care în mod normal nu ar fi fost la dispoziția lor, dezvoltarea tinerilor este una dintre principalele priorități ale YouthBank.

Vrei şi tu să faci parte din această poveste? Membrii YouthBank Făgăraş te invită în echipa lor!

Pentru anul școlar 2019-2020, au nevoie de priceperea și dedicarea ta pentru un fond pe care să-l gândiți și să-l administrați de la un capăt la altul, învățând și dezvoltându-vă pe măsură ce veți contribui la implementarea de proiecte ce vor reuși, în final, să crească atât zona, cât și pe voi înșivă. Și pe noi, pe toți, căci veți intra într-o comunitate în care, în numele binelui comun, ne vom împrieteni pe viață! Come check us out!

AICI te poţi înscrie, până în 20 octombrie 2019!