Testimoniale

DANA TATU, PROLANGUAGE, PARTENER PRINCIPAL YB SIBIU

„Pentru tineri, YouthBank reprezintă noi cunoștințe, experiențe și oportunități, o excelentă școală de dezvoltare personală și un model de implicare activă in comunitatea noastra. Investind în acești tineri, investim de fapt într-o nouă generație de lideri, cu o atitudine responsabilă care încurajează filantropia și inițiativa civică.”

ANNA ROXANA POPESCU, ALUMNI YB BUCURESTI

“Am simțit din primul moment că YouthBank are încredere în mine. Că vede nu doar cine sunt, ci și cine pot deveni cu îndrumarea potrivită. YouthBank mizează pe talentul și ideile tinerilor; nu ne taie elanul, nu ne dă totul pregătit pe tavă, ne învață cum să ajungem unde vrem, ne arată că nu e vorba de scurtături, ne dă oportunitatea să ne maturizăm fără a ne pierde identitatea sau optimismul.

YouthBank reprezintă munca în echipă, puterea de a trece peste diferențe și dorința de a lăsa ceva în urmă. Am învățat că dacă ai o idee și ai ambiția să o pui în practică, atunci ai tot ce-ți trebuie. Am învățat să dau, am simțit bucuria de a ajuta și am văzut cât de bine te simți când duci un proiect la bun sfârșit. YouthBank îți dă tot ce ai nevoie pentru a porni într-o expediție: busolă, hărți, rezerve de apă, lanterne, trusă de primă ajutor, spray anti-țânțari… Tot ce trebuie tu să faci e să-ți alegi destinația.”

VICTOR TAPEANU, BENEFICIAR FINANTARE YB BUCURESTI

„Programul YouthBank este o adevarata poarta catre descoperirea de sine. Am gasit in mine anumite calitati pe care nu credeam ca le am si nici nu stiam ca ma pot descurca in situatii limita. Sa fii un lider nu-i usor, dar este exact ca in agricultura, radacinile sunt amare dar dupa un timp apare si rodul muncii tale. Acest program m-a ajutat sa plantez si sa culeg roadele muncii mele. Programul ofera sansa tuturor tinerilor de a se vedea in fata unor situatii pe care scoala nu ti le arata si in acelasi timp, te stimuleaza sa cauti sprijin in comunitate. Prin aceasta sansa inveti ce inseamna munca de echipa, organizarea de evenimente, cum faci fata situatiilor neasteptate, ce inseamna antreprenoriatul iar la final vezi rezultate palpabile. Si chiar daca nu iese mereu cum ne dorim, inchei cu sufletul impacat si stii ca ai avut curajul nebun de a face ceva intr-o societate in care mai toti vorbim despre ce am face si mai nimeni nu face. Multumesc YouthBank!”

CARMEN LUPULET, KFC, SPONSOR YOUTHBANK BUCURESTI

„Multumesc pentru ocazia si placerea de a va cunoaste si a lucra impreuna cu voi. A fost o surpriza placuta sa aflu despre proiectele voastre si sa vad cum lucrati si, asa cum am mai spus si anterior, va apreciez foarte mult profesionalismul si dedicatia. Sunteți speciali! Felicitari!”