Cum aplic la fondul YouthBank?

In perioada octombrie 2016 – februarie 2017, echipa YouthBank Făgăraș, formată din 12 liceeni, a creat un fond în valoare de 20.000 lei. Mecanismele implementate de echipa YouthBank Făgăraș, au fost următoarele: vânzare de felicitări de Crăciun, o actiune de atragere de fonduri prin organizarea  Carnavalului Dovlecelului, 2 evenimente culturale – Licitaţia de experienţe si Seara filmelor – și au obținut sponsorizări, dintre care 10.000 lei au intrat în fondul YouthBank, 1.463 de lei fiind folosiți pentru acoperirea costurilor administrative ale programului.

Anul acesta, partenerul local al programului, AEON Building, a decis să acorde o sumă de 10.000 lei pentru a completa fondul YouthBank Făgăraș, în vederea creșterii impactului programului în comunitatea făgărăsană.

Din fondul creat, vor fi acordate finanțări cu valorea de pâna la 2000 lei, pentru proiecte propuse de către liceenii din Făgăraș. Pentru a putea accesa aceste finanțări, echipe de minim 3 liceeni trebuie să completeze un formular de aplicare și o anexă bugetară, pe care le pot descărca deaici și să îl trimită la adresa fagaras@youthbank.ro până în data de 24 martie 2017, ora 23:59.

Pentru că majoritatea beneficiarilor finanțărilor YouthBank sunt minori, trebuie să existe un cadru care să le permită acestora să își desfășoare activitatea și să își implementeze proiectul, în conformitate cu legile în vigoare.
De aceea, proiectul trebuie să fie găzduit de o organizație non-profit/școală. Mai multe detalii despre rolul organizației gazdă puteți afla aici.

Proiectele propuse de către liceeni vor trece printr-un proces complex de selecție, coordonat de echipa YB Făgăraș. Proiectele selectate pentru finanțare vor fi implementate în perioada 6 aprilie -10 iunie 2017.

Descărcați ghidul de finanțare pentru mai multe detalii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *