Tabăra YouthBank Academy la Seliștat!

35 de tineri au participat în week-end-ul 17-18 martie 2018 la Seliștat, la Tabăra YouthBank Academy.
YouthBank Fagaras a oferit participanților șansa să-și dezvolte abilitățile de dezvoltare personală, comunicare, jurnalism, implicare în comunitate și antreprenoriat social. Timp de 2 zile, participanții au povestit, au schimbat experiențe, au participat la ateliere interesante și exerciții practice.
”Ideea acestui program a plecat de la dorința de a le oferi și altor tineri din comunitatea făgărășeană șansa de a se dezvolta și de a avea parte de experiențe la fel ca noi”, spun cei din echipa YouthBank Făgăraș. Tinerii participanți au fost inițiați în conceptul YouthBank Academy, s-au format legaturi între ei, ajungând să colaboreze, să povestească și să împărtășească experiențe.

Cei 35 de tinerii au participat la o serie de ateliere interesante și exerciții practice. Cele de dezvoltare personală au fost organizate de Oana Mitea, director executiv al Fundației Comunitare Țara Făgărașului, Liviu Ardelean s-a ocupat de atelierele de jurnalism, Ovidiu Condurache a fost responsabil de condiția fizică, iar Corina Angelescu a organizat un exercițiu practic despre antreprenoriatul social. De implicarea în comunitate s-a ocupat Ștefan Cibian, membru în Board-ul Fundației, cel care a organizat și o mică drumeție în sat, cu scopul observării avantajelor și dezavantajelor traiului la sat.

Tabăra YouthBank Academy a fost mediul perfect în care tinerii au putut să socializeze și să învețe lucruri noi. Astfel de experiențe inedite se vor repeta cât de curând, puse la cale de tinerii ingenioși din YouthBank Făgăraș!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *