Rezumatul poveștii YouthBank Făgăraș de vara aceasta

„O vară, două tabere, două oportunități de a descoperi și reinventa teorii și peste 60 de tineri implicați internațional.

Prima oară am explorat o țară  nouă, am redefinit termenii cu care am fost învățați, datorită noilor noștri prieteni din Letonia, Italia, Germania, Franța, Republica Cehă, Republica Moldova, Rusia și Irlanda de Nord. Ne-am dezvoltat viziunea asupra lumii și chiar a comunității noastre, printr un program complex bazat pe antreprenoriat social.

A doua șansă de a ne dezvolta personal de-abia s-a încheiat, echipa YouthBank Făgăraș participând din nou la tabăra națională YouthBank. Noi prieteni, noi experiențe și noi idei pentru comunitatea noastră. Am râs și am învățat într un mediu atipic, înconjurați de oameni ce cred în schimbare și mai mult ca sigur o realizează zilnic. Prin toate experiențele prin care am trecut, am ramas cu o certitudine : tinerii, oamenii, schimbă lumea! Fiecare o face în felul în care alege sa o facă, dar avem nevoie de acțiune, de implicare. Noi promitem că vom porni lanțul schimbării și avem nevoie de tine pentru a-l susține, pentru a-l îmbunătăți și pentru a-l extinde. We’re not here for a long time, so let”s make it a great one.”- Ștefania Pică, 15 ani, Colegiul Național ”Radu Negru Făgăraș

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *