Seara de film

E timpul pentru relaxare! Echipa şi colaboratorii YouthBank te invită joi, 31 ianuarie, ora 18:00, la Casa Municipală de Cultură Făgăraș, pentru a viziona împreună filmul Skyscraper – Infernul din zgârie-nori. Cheamă-ți familia și prietenii la seara de acţiune.

Supervedeta Dwayne Johnson se află în fruntea distribuției producții marca Legendary, în rolul fostului agent FBI și veteran de război, Will Sawyer, comandant al unității de negociatori pentru situații care implicau ostatici, care acum este consultant independent pentru securitatea clădirilor zgârie-nori. În cursul unei misiuni de consultanță în China, acesta se trezește implicat, fără voia lui, într-un incendiu catastrofal chiar în clădirea pe care fusese chemat să o inspecteze din punct de vedere a siguranței și securității. În scurt timp își dă seama că acest incendiu i se înscenase de către forțe necunoscute, așa că prioritatea lui acum este să afle cine și cu ce motiv îl voia mort, și să-și scoată și familia rămasă captivă în infernul dezlănțuit în acea clădire colosală.

Sună bine nu?

Intrarea se face pe baza unui bilet cu o donație minima de 12 lei, pe care îl primiți de la membrii YouthBank sau de la Casa de Cultură în ziua proiecției.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *