Licitatia de Experiente Editia a III-a

O tradiție, un prilej al visătorilor și o melodie a tinerilor filantropi.

Un eveniment apropiat de sufletul nostru, “Licitația de experiențe” ne-a întrecut așteptările, cum obișnuiește, de la an la an.

Oamenii au licitat, în urma realizării că ne învârtim prea mult în superficial și realizăm prea rar importanța momentelor, a vieții în sine.

Crama Cetății a găzduit a treia ediție a Licitației de Experiențe, marcată și în acest an de o atmosferă deosebită, plină de zâmbete.

Echipa YouthBank a fost onorată să pună la dispoziție 15 experiențe de neuitat.

Banii strânși în urma acestui eveniment vor merge în fondul YouthBank, de unde vor fi înapoiați comunității, prin susținerea ideilor de proiecte ale tinerilor liceeni din Făgăraș.

Alături de prezentatorul nostru Marius Drăguș,  am fost capabili sa transformăm o cauză nobila într-o seara impregnată de râsete și chicoteli, împletite cu sentimentul plăcut al unei fapte bune. Tot pe scena au nuanțat arta muzicala doua tinere talentate: Teodora Ioana Țețiu, solistă și Iulia Vulcu cu o interpretare impresionantă la nai.

Multumim tuturor celor ce au făcut acest eveniment posibil, pentru că ne sunt aproape în toate încercările noastre de a crește, iar de fiecare dată mai reușim câte un pic.

Ne revedem curând!

 

Sponsorii Evenimentului 

Făgăraş Experience, primarul Gheorghe Sucaciu, Universo Fitness – Adrian Manea, Crama Bauer Drăgăşani, Marius Boeriu, regizorul Andrei Chiriac, Gateway VR Studio şi Casiana Tudor, Salon Alex Gulu, Castelul Bran, AEON Building, Academia Titi Aur, Diana Arbănaş, Centrul de instruire pentru Infanterie şi Vânători de Munte „Constantin Brâncoveanu“, Hahaha production, Ferma Cobor şi Fundaţia Carpathia, Mândra Chic, Salon Aspect, Cristina Lascu make-up artist, Casa Terra, Casa Municipală de Cultură, Muzeul Cetăţii Făgăraşului Valeriu Literat.

 

Parteneri media

Făgăraşul tău, Salut Făgăraş, Făgăraş TV, Bună Ziua Făgăraş şi Star FM.

(Ana Suciu, Ștefania Pică)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *